top of page
 Social Media (Campagne) 

Veel bedrijven, organisaties maar ook particulieren worstelen hoe ze social media in kunnen zetten.  Dat komt omdat social media nog erg wordt onderschat. Vaak wordt het er dan maar 'even bij gedaan'. En dat is jammer, want daardoor laten organisaties veel kansen liggen.

 

Mijn ambitie is content te creëren waar het publiek stil van wordt. Dankzij mijn jarenlange ervaring in verschillende organisaties weet ik hoe je op de juiste manier content (foto's en video's) inzet op social media. Met die ongezouten kennis en kunde help ik organisaties en bedrijven met online zichtbaarheid.
 

social media
Freelance Social Media Creator Sanne Pauwelsen

Perfecte kennis van video en social media

"Door mijn ervaring weet ik wat wel werkt en wat niet"

Verwaarloosde social media kanalen

Begrijp jij het nut van een actief social media kanaal? Top! Lukt het je ook om deze te onderhouden met nieuwe content? Waarschijnlijk niet, want the struggle is real: wanneer de opdrachten binnenrollen en je druk bent met je product of dienst, is het eerste wat in verval raakt: social media. Herkenbaar? Terwijl juist als het druk is, is het belangrijk om je social media kanalen te blijven vullen! Zie het als een Tamagotchi uit de jaren '90. Je weet wel, dat digitale diertje dat je in leven moest houden door ‘m op tijd eten en drinken te geven.  Je social media kanalen zijn de Tamagotchi van nu. Je moet ze blijven voeden, want anders bloedt het dood. 

To the rescue

Ik word blij van een goede social media campagne. Is jouw social media kanaal verwaarloosd? Laat mij deze dan nieuw leven inblazen. Doe je nog helemaal niet aan social media? Ook dan help ik je. Van opstart tot onderhoud.

 

Inspiratie waarvoor je mij kunt inzetten of inhuren m.b.t. social media:

  • social media advies

  • social media campagnes

  • contentkalender

  • social media posts opstellen

  • personal branding training 

  • social media training (voor personeel)

Wil jij ook meer bereik, volgers, website verkeer of online zichtbaarheid? Neem contact met me op en deel je wensen!

Als bedrijf of organisatie wil je zichtbaar zijn op verschillende social media kanalen. Waarom? Om te laten zien wat je doet en wie je bent . Alleen: je weet vaak niet hoe. That's where I step in. Met bijvoorbeeld een Social Media Training voor je collega's of je personeel. Want heel stiekem zijn zij wandelende ambassadeurs van jouw merk, toch? Maak ze 'social active' en je hebt gouden content in handen. Content dat bijvoorbeeld website verkeer kan verhogen en leads kan genereren.  Welk bedrijf of welke ondernemer wil dat nu niet?

bottom of page