top of page
Bedrijfsfilms nodig?
Alleen een kwalitatieve mooie video helpt niet...

Een video is dé perfecte manier om je klanten te laten zien wat jij voor ze kunt betekenen.

 

Het geeft niet alleen in een inkijk in je bedrijf, maar je boodschap komt ook veel duidelijker over. Het is belangrijk om te weten wat je met een film wilt bereiken. Vaak wordt dat weleens vergeten. 'We willen gewoon een leuke video van ons bedrijf' krijg ik dan te horen. Maar als ik doorvraag dan willen ze bijvoorbeeld eigenlijk meer klanten of toekomstige werknemers aantrekken. 

Het gaat om de boodschap. Storytelling is een krachtig hulpmiddel dat ik omzet naar een unieke visuele representatie.  Samen met mijn klanten werk ik eraan om zorgvuldig hun boodschap over te brengen naar hun potentiële klanten. 

"Met een bedrijfsfilm zien klanten direct wat jij voor
ze kan betekenen
"

Perfecte kennis van film en social media

En laat ik nu net weten hoe je dat moet doen! Als afgestudeerde cameravrouw en editor met acht jaar werkervaring op het gebied van social media weet ik juist wat wel en niet werkt. Het is de perfecte combi! Met mijn opgedane kennis heb ik al veel bedrijven blij weten te maken met mijn video's.

Inspiratie

Waarvoor je mij kunt inzetten of inhuren m.b.t. video:

  • bedrijfsvideo's

  • aftermovies

  • instructievideo's 

  • vacaturevideo's

 

Liever the full package? Ook dat kan! Op verzoek maak ik tevens scripts, bereid ik voor, monteer en film natuurlijk zelf.

bottom of page