top of page
Bruiloftsfilm

Maken jullie plannen voor jullie grote dag? En zijn jullie op zoek naar een professionele videograaf om jullie bruiloft vast te leggen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met liefde leg ik jullie speciale dag vast! 

Werkwijze

01

Kennismakingsgesprek

Liever niet die oom in jullie bruiloftsfilm die altijd op de dansvloer gek staat te dansen? Geen probleem! Tijdens de kennismakingsgesprek houd ik rekening met jullie wensen en hoor ik graag of jullie met mij in zee willen gaan. 

02

Offerte

Na ons kennismakingsgesprek stuur ik een offerte met de besproken wensen en kosten.

03

Maanden en weken voor de bruiloft

Het is nu wachten op jullie grote dag! Ik bereid mij al deels voor en houd uiteraard contact met jullie. Veranderen er gebeurtenissen in jullie schema, dan pas ik mij daarop aan. 

04

D-DAY!!

Het is eindelijk zover! Vandaag is jullie dag! Deze dag gaat echt als een roes voorbij, dus vergeet er niet van te genieten! Maar no worries, ik maak een mooie film ter herinnering.  Ik zorg ervoor dat het voor jullie een onvergetelijke dag gaat worden. Staat er om 20.00 uur als het feest begint nog niemand op de dansvloer? Geen probleem! Ik krijg het feest wel op gang! 

05

Montage

Veel mensen denken dat mijn werk er al op zit, maar niks is minder waar. Alles wat ik heb gefilmd, moet ook nog uitgezocht worden en gemonteerd. Dus beelden uitzoeken, beelden monteren, nabewerking in kleur en geluid. Ik houd contact wanneer jullie de eerste versie kunnen verwachten.   

06

Feedbackronde

Al weken hebben jullie in spanning gezeten, maar eindelijk is de eerste versie af van jullie bruiloftsfilm. Dat betekent dat jullie feedback mogen geven op de video, zodat ik nog wat aanpassingen kan maken om het aan jullie wensen te voldoen. 

07

Bruiloftsfilm is af!

Jaaaa! Eindelijk! Jullie persoonlijke bruiloftsfilm is klaar. Jullie staan te popelen om het aan jullie familie en vrienden te delen. De film wordt geleverd op een usb-stick. 

08

Review

Ik zou het heel erg waarderen als jullie een review achterlaten. 

'Foto's zijn prachtig, maar een video .... dat is pas echt een bruiloft herbeleven!'

Trouwfoto
Waarom kiezen voor een bruiloftsfilm?

Mijn eerste bruiloftsvideo was van mijn oom en tante. Ik was 18 jaar en studeerde aan de filmopleiding. Mijn tante staat niet graag in de belangstelling en had liever niet dat ik ging filmen met zo’n grote camera. Zelfs op haar vrijgezellenfeestje vroeg ze of ik er niet van af wilde zien.

Totdat de grote dag aanbrak en haar bruiloft zo snel voorbij ging dat ze achteraf super blij was dat ik dit gefilmd had. Het werd een blijvende herinnering. Zeker nadat haar ouders (mijn opa en oma) vrij snel na de bruiloft overleden.

Wat ik nu zo leuk vind aan een bruiloft filmen? Dat je mensen een mooie dag bezorgd en naderhand hebben ze een blijvende herinnering.

Dus wil je één van je mooiste dagen van je leven laten vastleggen op film? Dat kan! Bekijk hier je investering.

bottom of page